Nye billeder: Sådan så det ud, da Boston-bomberen blev anholdt

Det gør han, fordi han er vred over det amerikanske magasin Rolling Stones seneste udgave med Tsarnaev på forsiden.

På de nyligt offentliggjorte billeder ser man en hårdt såret Dzhokhar Tsarnaev med blod i hovedet stige ud af den båd, han har gemt sig i. På hans hoved ses også røde laserlys fra politiets rifler. Et af billederne viser også hvordan den hårdt sårede gerningsmand får iltmaske på efter sin anholdelse.

Den noget mere glamourøse Rolling Stone-forside har vakt en del debat og kritik.

Politifotografen Sean Murphy blev særdeles vred.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

- Som betjent gennem 25 år mener jeg, at det billede, som blev vist af Rolling Stone, var en fornærmelse mod enhver person, der nogensinde har haft en uniform af enhver farve og mod enhver politiorganisation eller militær gren, og mod familiemedlemmer, der nogensinde har mistet deres kære i tjenesten. Sandheden er, at glamouriseringen af terrorens ansigt ike bare er fornærmende mod familiemedlemmerne til de dræbte, det kunne også være et incitament til dem, der måtte være ustabile, til at gøre noget for at få deres ansigt på forsiden af Rolling Stone, skriver Sean Murphy i en udtalelse ifølge Boston Magazine.

19-årige Dzhokhar Tsarnaev blev anholdt 19. april, fire dage efter han sammen med sin bror sprængte to bomber til Boston Marathon. Tre personer blev dræbt og 264 såret.

De næste par dage var Bostons gader så godt som tømte, mens politiet jagtede brødrene. Storebror Tamerlan Tsarnaev blev dræbt 18. april af politiets kugler.

Se billederne fra anholdensen og Rolling Stones forside herunder

 

Dagens Gossip