To nye køretøjer på vej til brandvæsnet

Kolding Kommune er på vej til at lise to helt nye vandtankvogne til Kolding Brandvæsen. Det handler om en ny tankvogn til station Lunderskov og èn til station Tyrstrup (Christiansfeld), skriver Vamdrup Netavis.

Sagen har netop passeret gennem økonomiudvalget og er nu havnet i byrådet, hvor behandlingen ifølge dagsordenen sker på et byrådsmøde mandag den 24. juni.

Om hvorvidt økonomiudvalget har indstillet ønsket om de nye brandskøretøjer fra Beredskabsforvaltningen positivt vides ikke, da sagen var på den lukkede del af mødet i udvalget. Og det samme er også tilfældet på byrådsmødet på mandag.

Den ene tankvogn skal som nævnt stationers på den kommunale brandstation Lunderskov og her afløse en ret forældet vandtankvogn, som er bygget op på en tidligere tankbil. En ny vandtankvogn har der for længe stået øverst på Lunderskov-brandfolkenes ønskeseddel.

Den anden tankvogn skal, ligeledes som nævnt, placeres på station Tyrstrup i Christiansfeld, der drives af Tyrstrup Frivillige Brandværn. Den skal også afløse en vandtankvogn af ældre dato.

 

Dagens Gossip