Nye netrejser udfordrer danske skiturister

Cirka 500.000 danskere rejser om kort tid på skiferie og heraf vil mange tusinde sædvanen tro tage turen til Trysil i Norge og Sälen i Sverige – to af danskernes favoritskisportssteder.

Men flere skirejser til dumpingpriser på nettet, til blandt andet Frankrig, Østrig og Italien, samt mere eksotiske lande som Schweiz og Andorra, kan måske ændre danskernes rejsevaner, vurderer SkovRejser.dk.

Gode rejsetilbud til Italien, Østrig og Andorra
- Antallet af rejsevirksomheder på nettet er især vokset de seneste fem år. Danskerne kan i dag vælge mellem flere rejser end nogensinde. De har lært, at der er masser af fantastiske rejsetilbud og besparelser, hvis man søger, de rigtige steder. Er man åben over for nye rejseformer, så er der mange helt fantastiske rejsetilbud sydpå til Italien, Frankrig og Østrig, men også Schweiz, Polen, Tjekkiet, Bulgarien og Andorra. Sparer man penge på rejsen, kan man altid vælge at opgradere til endnu mere kvalitet i hotellet, siger udbyderen af ’oversatte’ netrejser fra tyske rejsearrangører, Henrik Skov, ejer af SkovRejser.dk.

SkovRejser.dk har i år oplevet en stigende interesse for sine rejser, herunder skirejser, som i gennemsnit er 30 procent billigere end de samme skirejser solgt herhjemme.

Bag rejserne står 64 tyske rejsearrangører, hvor prisen er lavere, fordi man rejser fra Hamborg, Lübeck, Rostock eller Berlin.

Dansk support
- I øjeblikket oplever vi en stor interesse på skirejser. Mange ønsker at prøve noget nyt og søger ivrigt på nettet. Danskerne vil dog kunne læse om skirejserne på dansk, fordi det gør dem trygge. De vil kende rejsernes indhold og købsbetingelserne. Og så vil de have snegaranti og rejsedækning på rejsen i tilfælde af uheld, siger Henrik Skov, der har taget konsekvensen heraf og i dag leverer dansk support, når man bestiller rejser.

To priseksempler
Vælger man at stå på ski i Frankrig via SkovRejser.dk, kan man i uge 8 for eksempel, få en uges ophold i Charmonix, for kun 3.712 kroner per person - 38 procent billigere end, hvis turen er booket via en dansk rejseudbyder.

Et andet eksempel er et trestjernet skiophold i Livigno i Italien i uge 9 på Hotel Sporting. Prisen via SkovRejser.dk er 7.798 kroner per person – 32 procent billigere end samme rejse arrangeret herhjemme.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip