Nye ruter mellem København og Los Angeles samt New York

Norwegian fortsætter med at lancere nye ruter i takt med, at selskabet indfaser flere nye 787 Dreamliner-fly i sin flåde. Og der er rigtig gode nyheder til danskerne, idet flyselskabet, i samarbejde med Copenhagen Connected, til februar og marts åbner to ruter mellem København og New York og Los Angeles.

Derudover øger selskabet kapaciteten mellem København og Fort Lauderdale fra to til tre gange ugentlige afgange. Endvidere er der nye ruter mellem den svenske og norske hovedstad og Los Angeles og Oakland-San Francisco, ligesom nordmændene får en ny rute til Orlando i Florida.

- Det er en stor glæde at kunne lancere nye langdistancedestinationer. I dag går de største trafikstrømme mellem Europa og USA, og der er stor efterspørgsel efter et kvalitetsprodukt til konkurrencedygtige og lave priser mellem de to kontinenter, siger administrerende direktør, Bjørn Kjos.

- New York og Los Angeles har været de største u-servicerede ruter ud af København, og med ét slag sikrer Norwegian, at vi får dem på kortet, og det er vi naturligvis glade for, fordi det befæster vores position om nordeuropæisk trafikknudepunkt. De to nye ruter forbedrer rejsemulighederne betragteligt for de mange nordeuropæere, der har Københavns Lufthavn som deres foretrukne udgangspunkt i regionen, siger Thomas Woldbye, administrerende direktør Københavns Lufthavn.

I dag er der ingen andre flyselskaber, der tilbyder direkte flyvninger mellem København og Los Angeles. Desuden er der heller ingen, som tilbyder direkte flyvninger mellem Oslo og Los Angeles, San Francisco og Orlando. Det samme gør sig gældende mellem Stockholm og Los Angeles og San Francisco.

Norwegian tilbyder på nuværende tidspunkt seks afgange ugentligt mellem Skandinavien og New York samt seks afgange ugentligt mellem Skandinavien og Bangkok. Ultimo november starter selskabet flyvninger til Fort Lauderdale fra København, Stockholm og Oslo.

Norwegian lancerede sine langdistanceaktiviteter i maj i år.

 

Dagens Gossip