Nye trafikskolebiler i Legoland

Når Legoland kickstarter årets eventkalender, kan børnene glæde sig til at prøvekøre nye, flotte køretøjer. Parken i Billund har nemlig for første gang siden åbningen af parken i 1968 skiftet de gamle trafikskolebiler ud, og derfor har børnene til Kør Smukt-weekenden mulighed for at være blandt de første, der prøvekører de nye smarte biler.

Eventen arrangeres i samarbejde med SEAT, Trafikskolens nye samarbejdspartner.

Der er blevet arbejdet på at udvikle de nye trafikskolebiler i halvandet år. De nye, blankpolerede biler er udviklet og bygget på værkstedet i Legoland i løbet af vinteren under ledelse af Kurt Bolding, som er ansvarlig for den tekniske del af Trafikskolen.

- Vi er simpelthen så stolte af resultatet, og vi har arbejdet meget på at finde de helt rigtige dele til bilerne, og udsmykke dem, så de passer til vores Trafikskole. Som teknikere er vi helt sikre på, at de nye biler kører bedre end de gamle, men vi er selvfølgelig meget spændte på at få børnenes dom. Det er jo dem, vi gerne vil imponere, siger Kurt Bolding med et smil.

Bilerne er designet med udgangspunkt i, at man skal kunne bygge modellen af Legoklodser, for på den måde at give bilerne det helt rigtige look. De er desuden langt mere vedligeholdelsesvenlige, og man sidder bedre i bilerne. Værkstedet i parken forventer derfor også, at de nye biler kan holde de næste 40 år.

Efter 4,7 ture rundt om jorden kunne de 45-årige trafikskolebiler ikke mere, og det var derfor på tide at skifte dem. Det er dog ikke uden et vist vemod, at Legoland kører de gamle trafikskolebiler i garagen, for de har givet generationer af børn smil på læben.

- Mange af de forældre, som besøger parken med deres børn i dag, har måske selv taget deres første kørekort i Legoland i de gamle biler, fortæller Kurt Bolding.

Køreglæde kombineret med spændende konkurrencer

Kør Smukt weekenden i Legoland den 26.-27. april, er en oplagt mulighed for børnene at komme og opleve de splinternye biler. Desuden kan børene se frem til et hav af konkurrencer og aktiviteter, blandt andet spansk flamenco på scenen og ikke mindst Ollis skøre bilvask-show ved SEAT Trafikskolen.

Helt ekstraordinært byder dagen også på den store konkurrence A-B, hvor familien kan vinde en SEAT i en måned til årets sommerferie.

 

Dagens Gossip