Nygift par ligner identiske tvillinger

Sig goddag til et nygift par fra Rusland, hvis bryllupsbillede har chokeret det homofobiske Rusland. Billedet illustrerer nemlig to brude, der ligner hinanden på en prik, skriver metro.co.uk.

Og man fristes nok til at tro, at parret har valgt at være åbne omkring et lesbisk ægteskab, men sådan hænger det ikke sammen.

For parret er faktisk et heteroseksuelt par. Ja, den ene er nemlig en mand og hedder Dmitry Kozhukhov, en 23-årig androgyn, som helst vil kaldes Alina Davis. Den 23-årige synes ikke, at et køn er passende, men føler sig bedst tilpas i kvindetøj.

Den anden kvindelige part i forholdet er 19-årige Alison Brooks, som faldt pladask for sin udkårne.

Men det har ikke været let at blive accepteret i det homofjendske Moskva. Således var det meget svært for parret overhovedet at blive gift, da de begge dukkede op i brudetøj. Men efter heftig debat blev vielsen foretaget, idet der i Rusland ikke er nogen lov omkring, hvilket tøj man skal have på til sit bryllup.

Parret mener, deres bryllup sender et stærkt signal til andre om, at det er okay at leve i et anderledes forhold i Rusland.

Her kan du se billeder af det nygifte, forelskede par:

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip