Nysgerrige romaer efterlyses: Fulgte efter 53-årig kvinde

Midt- & Vestsjællands Politi efterlyser to romaer - begge unge kvinder.

En 53-årig kvinde, der i går ved 16.45-tiden var på indkøb på Torvet i Køge, følte sig forfulgt af de to kvinder. De fulgte sågar med hende helt ind i butikken. Da kvinden skulle betale for varerne, stillede de to kvinder sig meget tæt på den 53-årige.

Hun oplyste ekspedienten om, at hun ikke ønskede at betale, så længe de to kvinder stod så tæt på hende, hvorefter ekspedienten bad dem om at forlade forretningen. Den 53-årige betalte for sine varer, og da hun gik videre, bemærkede hun, at de to kvinder fulgte efter hende kortvarigt.

De to kvinder beskrives som:

A: kvinde, romansk af udseende, 16-17 år, cirka 160 centimeter høj, almindelig af bygning, sort mellemlangt hår, iført mørkt tøj og et rødt halstørklæde, medbragte et lyst indkøbsnet.

B: kvinde, romansk af udseende, 19-20 år, 170-172 centimeter høj, spinkel af bygning, sort mellemlangt hår, iført sort tøj og medbragte en taske.

Det lykkedes ikke de to kvinder hverken at stjæle noget eller at aflure den 53-årige kvindes pinkode på betalingskortet, hvilket politiet formoder, at det har været deres hensigt med deres adfærd.

Politiet ledte efter dem i området ved Torvet, men fandt dem ikke.

Oplysninger i sagen kan gives til Midt- & Vestsjællands Politi på 1-1-4.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip