Nyt datingkoncept: Snup en snaver som det første

For nogle mennesker er et kys den intime gave, man venter med at give den anden person, til det helt rette øjeblik (lidt ligesom i Twilight). For andre er det nærmere en våd tungefletning over bardesken, inden turen går hjemad efter en våd aften i byen. Men så er der dem, der bruger kysset til at starte en date med.

Sidstnævnte er et nyt datingkoncept, der er ved at finde indpas i Danmark. Konceptet hedder helt enkelt "Kysse Date", og over tusind danskere har allerede meldt sig ind i en Facebookgruppe, der har til formål at prøve danskernes forhold til kys og hinanden af.

Aftalen er, at daterne kysser som det første. Det handler ikke om sex, men om kys og kemi, slår stifteren af siden fast:

- Vi opfordrer til at prøve at rykke grænser og gøre det hele lidt omvendt af, hvad man er vant til på en date. Jeg har selv prøvet en kyssedate, og det var fantastisk, siger Kasper Grundsøe, der er altså er stifteren af siden “Kysse Date”.

Han mødte sin date ved søerne i København.

- Vi havde talt i telefon sammen, set billeder af hinanden, skrevet sammen, inden vi tog en spontan beslutning om, at vi ville prøve at mødes og kysse for at se, om der var kemi. Ingen snak til start, men et hurtigt kram og et kys, der var langt nok til, at man kunne mærke, at det smagte af mere.

Og der er ikke kyssetvang, understreger han:

- Konceptet er så enkelt, som det lyder: Et kys siger mere end 1000 ord. Start en date med et kys, mærk efter om, der er kemi derigennem, og forsæt daten eller gå hvert til sit, uddyber han.

Lige nu er der lige mange mænd og kvinder i gruppen, og tanken er, at den på sigt vil planlægge speed-dating-arrangementer, hvor kys også er på dagsordenen.

Ville du kysse på første date?

 

Dagens Gossip