Nyt jysk nederlag til København Håndbold

København Håndbold er det nye ambitiøse bud på et håndboldhold fra hovedstaden, der kan give de dominerende jyske hold modstand i toppen af Dameligaen. Men indtil videre er den nye satsning kommet skidt fra start.

Københavnerne, som inden denne sæson har hentet profiler som Mie Augustesen  og Pernille Larsen i jagten på den plads i slutspillet, der er den erklærede målsætning, fik onsdag aften deres andet nederlag i lige så mange kampe. Mens de i premiererunden tabte 22-27 på udebane mod Randers HK, blev det et nederlag på 21-25 ude mod sidste sæsons sølvvindere Team Tvis Holstebro.

Undervejs havde københavnerne dog godt fat i kampen og var foran 12-11 ved pausen. Midtvejs i anden halvleg så det ud til at gæsterne skulle slippe afsted med begge point, men til sidst gik det galt for københavnerne, der slet ikke lavede nogle mål, mens hjemmeholdet med en stærkt spillende Louise Bager Due i målet scorede seks gange i træk og gik fra være bagud 19-21 slutresultatet 25-21

Ann Grete Nørgaard, der var kampens store profil, blev topscorer med 13 mål for hjemmeholdet, mens Marianne Bonde sørgede for ni scoringer til København.

I aftenens to øvrige kampe vandt Randers 29-25 hjemme over HC Odense, mens Viborg ligeledes på hjemmebane udraderede det nye dameligahold Ringkøbing 37-20.

 

Dagens Gossip