Nyt røntgenudstyr på Odense Universitetshospital

Som det første hospital i Nordeuropa tager Odense Universitetshospital (OUH) en helt ny form for røntgenapparatur i brug. Udover en væsentlig reduceret stråledosis ved undersøgelser, kan det nye udstyr også bruges til at måle benlængdeforskelle og til 2D og 3D skanninger af hele kroppen, hvor kvaliteten af scanningerne bliver i en markant bedre kvalitet end hidtil.

- Det glæder mig at kunne indvie det nye udstyr, der sikrer patienterne en behandling, der på én og samme gang betyder færre scanninger og lavere stråling. Det nye udstyr er desuden med til at sikre, at OUH fortsat er en attraktiv arbejdsplads for de dygtigste inden for deres felt, sagde Carl Holst (V), regionsrådsformand for Region Syddanmark, ved indvielsen.

Det nye røntgenapparat er som en brusekabine, man går ind i. Derefter kører rørene op og ned i to parallelle stråler, som tager billeder af kroppen fra alle vinkler på én og samme gang.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip