Nyt rygte: Her er Nicklas Bendtners nye klub

22/05/2013 17:54

BNB

Nyheder
Nicklas Bendtner vender hjem til London efter et miserabelt lejeophold i Juventus. Her venter ham en hård kamp for spilletid i Arsenal, da de forventes at tilføje enten Gonzalo Higuaín eller Stevan Jovetic til deres allerede velassorterede stald af angriber. Navne som 'B52' trods alt ikke kan hamle op med. Tyskland kan være svaret på Bendtners problemer. Ifølge Wiesbadener Kurier lurer Eintracht Frankfurt, der sluttede Bundesliga-sæsonen af med en yderst respektabel 6. plads, på den danske angriber. Ambitionerne hos frankfurterne er til mere, og de mangler en til at putte bolden ind oppe foran. - Vi bliver nødt til at gøre noget, især i angrebet, proklamerer træner Armin Veh. Bendtner er dog ude efter et permanent skifte, og Frankfurt-boss Heribert Bruchhagen har proklameret, at der ikke er penge til store transfers. Sådan en transfer ville Bendtner desværre være. Meget afhænger altså af, om danskeren er villig til at gå kraftigt ned i løn for at sikre sig spilletid i den stærke Bundesliga.

Mest læste i dag

Nicklas Bendtner vender hjem til London efter et miserabelt lejeophold i Juventus. Her venter ham en hård kamp for spilletid i Arsenal, da de forventes at tilføje enten Gonzalo Higuaín eller Stevan Jovetic til deres allerede velassorterede stald af angriber. Navne som 'B52' trods alt ikke kan hamle op med.

Tyskland kan være svaret på Bendtners problemer. Ifølge Wiesbadener Kurier lurer Eintracht Frankfurt, der sluttede Bundesliga-sæsonen af med en yderst respektabel 6. plads, på den danske angriber. Ambitionerne hos frankfurterne er til mere, og de mangler en til at putte bolden ind oppe foran.

- Vi bliver nødt til at gøre noget, især i angrebet, proklamerer træner Armin Veh.

Bendtner er dog ude efter et permanent skifte, og Frankfurt-boss Heribert Bruchhagen har proklameret, at der ikke er penge til store transfers. Sådan en transfer ville Bendtner desværre være. Meget afhænger altså af, om danskeren er villig til at gå kraftigt ned i løn for at sikre sig spilletid i den stærke Bundesliga.