Nyt samarbejde mellem dagens.dk og sønderborgnyt.dk

Samarbejdet medfører blandt andet, at dagens.dk og sønderborgnyt.dk udveklser nyheder til gavn for begge parter.

- Redaktionen på sønderborgnyt.dk er de bedste til de lokale nyheder og informationer i Sønderborg, og med samarbejdet får brugerne på dagens.dk nu nemmere adgang til de nære nyheder, siger chefredaktør Holger Madsen fra dagens.dk.

Fremover kan brugerne på nyhedssitet i Sønderborg se de seneste nyheder fra hele Danmark via et feed fra dagens.dk, mens brugerne tilsvarende på den regionale side for Sydjylland på dagens.dk hele tiden er opdateret om de bedste nyheder fra Sønderborg. Som de klikker videre til, og læser på det lokale nyhedssite.

- Det er en ægte win-win, og i den kommende tid vil vi præsentere en række lignende samarbejdsaftaler landet over. Der er nemlig rigtig mange lokale nyhedssites, der følger den nære nyhedsstrøm tæt, men som samtidig også fortjener noget bredere opmærksomhed. Og det hjælper vi gerne med, siger Holger Madsen.

- Sammen står vi simpelthen stærkere i kampen om de nære nyheder, hvor konkurrencen er benhård. Og samarbejdsaftalerne her er et perfekt match, da vi på dagens.dk varetager den overordnede regionale nyhedsdækning, mens de lokale sites er endnu tættere på livet i byerne.

Allerede nu er der samarbejdsaftaler på plads med radioals.dk og kolding-netavis.dk, men flere er altså på vej.

- Og jeg hører da gerne fra andre lokale sites, der også gerne vil med i samarbejdet, slutter Holger Madsen.

 

Dagens Gossip