Nyt spirende dansk talent rammer plet med soundtrack til filmhit

Sangen "Hvis det er dig" fra filmen "Sover Dolly på ryggen", er skrevet af en ung og indtil nu ukendt københavner ved navn Christoffer Gregersen.

Den 24 årige musiker har i samarbejde med Hella Joof, som har instrueret filmen, komponeret denne sang specielt til filmen.

Holdet valgte at lægge hans nye hit ind på Youtube i weekenden, uden nogen form for promovering, og det endte med, at sangen er blevet afspillet næsten 50.000 gange siden.

- Det har været temmelig overvældende. Det var en kæmpe ære bare, at få lov til at skrive en sang til filmen, og få muligheden for at arbejde sammen med Hella Joof, og hele holdet bag filmen, siger Christoffer Gregersen.

Hella Joof, som har instrueret filmen, har kun ros at give til Christoffer Gregersen, og mener, at hans musik indeholder noget uspoleret fra før verden gik af lave.

- Christoffer var så sød at sende mig nogle sange han havde lavet, og som han mente passede til filmens tema, som han havde fået et nys om fordi han kender min datter. Dem kunne jeg enormt godt lide, så jeg sendte ham filmens manuskript, og spurgte om han ikke kunne komponerer en sang ud fra det, og så skrev han ellers to fremragende sange i løbet af den efterfølgende nat som passede perfekt til filmen. Sangene fænger øjeblikkeligt. Jeg kunne nynne dem efter jeg havde hørt dem allerførste gang. Og så er Christoffer en rigtig god dreng oven i hatten, så jeg under ham det virkeligt, hvis han kan bruge min film som afsæt for sine helt egne musikalske projekter, fortæller hun.

Christoffer Gregersen arbejder i øjeblikket på sit eget materiale og debutalbum, som forventes at udkomme i foråret 2013.

 

Dagens Gossip