Nyt tv-program: Vild sport med Thomas Skov

Derfor måtte han nøjes med klassikere som fodbold, badminton og standarddans, selv om han egentlig gerne ville gå til ishockey.

Nu har han sat sig for at prøve nogle af de mere vanvittige sportsgrene, som han ikke fik lov at dyrke som barn, og det er der kommet en DR3-serie ud af.

- Vi vil præsentere nogle af de mere oversete sportsgrene. For eksempel tårnspring og synkronsvømning. Sportsgrene, som man sagtens kan prøve af; endda med god mulighed for at blive én af det dygtigste, fordi der ikke er så mange, der dyrker de sportsgrene, siger Thomas Skov.

’Thomas Skovs sportsprogram’ er en efterfølger til bilprogrammet med selvsamme vært, som blev sendt på DR HD første gang i sensommeren 2012.

Motoren er nu skiftet ud med kroppen, og ligesom i bilprogrammet tager Thomas Skov i hvert afsnit en gæst med til en mere eller mindre vanvittig sportsgren.

Han prøver tårnspring med Anders Lund Madsen, slår fra sig i mixed martial arts mod Jonas Schmidt og dyrker synkronsvømning med ’Monte Carlo’-drengene Esben Bjerre og Peter Falktoft fra P3.

Muskelskolen og Christian Bitz
Hvert afsnit af ’Thomas Skovs sportsprogram’ kommer til at have et fast indslag med Christian Bitz, der har en kandidatgrad i human ernæring. Han får hver gang et maskeret billede af gæsten, og skal ud fra kroppen sige, hvor sund vedkommende er. Til sidst skal han komme med et bud på, hvem det er.

- Da Christian sidder med billedet af Anders Lund Madsen i hænderne, gætter han på, at det er Jes Dorph-Petersen. Det har Anders aldrig tilgivet ham for, siger Thomas Skov.
Crossfit-træneren Daniel Kapijimpanga giver i hver udgave af sportsprogrammet lektioner i ’Muskelskolen’. Her fortæller han, hvordan man træner én af de muskelgrupper, som er vigtig i det pågældende afsnit af programserien.

’Thomas Skovs sportsprogram’ har premiere på DR3 tirsdag den 29. januar klokken 20.30.

 

Dagens Gossip