Nyt værksted på Trekanten indvies

På mandag klokken 14 er der officiel indvielse af et nyt beskyttet værksted i Haderslev Kommune. Værkstedet ligger på Trekanten 17 i Vojens og er en fusion af Musikværkstedet i Gram og Værkstedet Trekanten.

Det nye værksted hedder Kuglen. Navnet er fundet igennem en navnekonkurrence og er blandt andet valgt, fordi der foran bygningen er en skulptur, der er formet som en stor kugle.

Det nye værksted ligger i bygningerne, der tidligere var lager og kontor for Skousens hvidevareforretning. Haderslev Kommune har købt, ombygget og indrettet stedet til de 60 brugere og 20 medarbejdere, der kommer til at have deres daglige gang i Værkstedet Kuglen.

Udsmykningen har stedets brugere selv været med til – for eksempel er de håndlavede glasfliser på badeværelserne produceret på glasværkstedet.

Brugerråd, medarbejdere og en arbejdsgruppe har forberedt fusionen gennem længere tid både på det praktiske plan, men også for at medarbejderne fra de to værksteder har kunnet lære hinanden bedre at kende og fået skabt fælles værdier.

Det er ikke kun Kuglen, der holder åbent hus. Plejedistrikt Povlsbjerg er også flyttet i nye lokaler på Trekanten 17, og der vil således også være mulighed for at se plejedistriktets nye faciliteter den 2. december.

 

Dagens Gossip