OB-direktør beklager Poul Hansen-farvel

Fredag smed superligaklubben OB en larmende nytårsbombe med meldingen om, at sportsdirektør Poul Hansen har valgt at stoppe i klubben.

Det administrative har fyldt for meget i forhold til, hvad Poul Hansen havde forestillet sig, da han i november 2011 sagde ja til jobbet.

En beslutning, man respekterer på ledelsesgangen i OB.

Direktør Thomas Christensen lægger ikke skjul på, at der er mange administrative opgaver i jobbet som sportsdirektør, men han ærgrer sig gevaldigt over, at det blev for meget for Poul Hansen.

- Det er naturligvis ærgerligt, at de (administrative opgaver, red.) fylder mere, end Poul havde forventet. Vi tager hans beslutning til efterretning med beklagelse, og samtidig er vi nødt til hurtigst muligt at se fremad, siger Thomas Christensen i en pressemeddelelse.

I første omgang overtager cheftræner Troels Bech midlertidigt alle de sportslige opgaver - herunder sammensætningen af truppen - mens Thomas Christensen overtager de administrative opgaver.

- De kommende måneder og år skal vi bygge videre på den udvikling, der er sat i gang, og vi skal derfor finde den rigtige måde at komme videre på.

- Derfor har vi sammen med Troels Bech vurderet, at den bedste løsning nu og her er, at Troels påtager sig de opgaver, der handler om rekruttering af spillere og staben i Ådalen, mens de mere administrative og forhandlingsmæssige opgaver kommer til at ligge hos mig, indtil vi har fundet en ny løsning, siger Thomas Christensen.

Poul Hansen vil fungere som rådgiver for OB i januars transfervindue.

Det ender med et farvel efter blot 13 måneder på posten, men det er bestemt ikke fordi, OB har været utilfreds med Poul Hansens indsats i klubben.

- Poul har haft en krævende opgave i OB, og den blev naturligvis ikke lettere af, at han i en periode i foråret både agerede cheftræner og sportsdirektør.

- Han har skabt det fundament, vi har ønsket i forhold til ligatruppen, trænerstaben og staben omkring superligatruppen, og vi har i dette efterår set et OB-hold, der har udviklet sig markant med en lang række nye spillere og en ny cheftræner.

- Derfor kan man sige, at vi er kommet godt igennem den første del af udviklingsplanen, og det skal Poul have stor ros for, siger Thomas Christensen.

OB overvintrer som nummer fire i Superligaen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip