OB-Falken: Jeg er snart flyvende igen

OB-profilen Rasmus Falk missede stort set hele foråret med en ledbåndsskade.

Nu er den 21-årige Middelfart-dreng tilbage på græsset i Ådalen, og søndag startede han for anden gang i træk inde for fynboerne, der kunne rejse hjem fra Aalborg med et enkelt superliga-point efter 0-0 mod AaB.

Falk viste med flere gode aktioner, hvorfor han er så vigtig en brik for OB's offensiv. Men selvom skarpheden endnu ikke er helt i top, nyder han at være tilbage i startopstillingen.

- Det er dejligt. Jeg kan mærke formmæssigt, at det kommer i glimt. Der går lidt længere tid mellem de gode aktioner, fordi jeg har brug for lidt mere pause og skal vænne mig til det igen, siger Falk.

Selvom Falk er blevet sin knæskade kvit, kan den unge fynbo godt mærke, at lungerne stadig ikke er helt klar til 90 minutters fodbold for fuld gas endnu.

- Det er hårdt. Jeg skal lige ind i rytmen igen. Mod AaB udviklede det sig også til en ekstrem hård kamp, hvor det gik meget frem og tilbage.

- Så vidste jeg godt, at kræfterne ville slippe stille og roligt op, siger Rasmus Falk, der ikke er tvivl om, at han snart rammer sit topniveau igen:

- Jeg skal lige ind i det igen, men det kommer, siger han.

Falk kan få sin tredje kamp fra start i træk, når OB på søndag gæster Slagelse og FC Vestsjælland.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip