OB frygter slem Kadrii-skade: Det så ikke godt ud

Alligevel var der alvorlige skår i glæden, da OB med en 4-2-sejr over Viborg gav det fynske hjemmepublikum en regulær opvisning i angrebsfodbold. Kampen bød nemlig også på en bekymrende skade til kampens helt store profil, Bashkim Kadrii.

Efter han med to fremragende scoringer havde lagt billet ind til det landshold, Morten Olsen i morgen udtager til testkampen mod Polen, måtte han i store smerter køres fra banen med et vrid i knæet og til undersøgelse på Odense Universitetshospital.

- Den første vurdering er, at korsbåndet er intakt, men det så ikke godt ud, lød det fra en bekymret OB-træner, Troels Bech, der allerede mandag morgen bliver meget klogere på skadens omfang, når Bashkim Kadriis knæ bliver scannet.

Anderledes klarhed er der over den fiberskade, Jacob Schoop pådrog sig midt i første halvleg. Han må formentlig sidde ude i cirka tre uger.

Derfor var Troels Bech ikke sen til at kalde den flotte sejr dyr.

- Jeg har en god smag i munden, men der er selvfølgelig en bi-smag. Og vi ved ikke, hvor kraftig den er endnu, sagde han med henvisning til de to skader - i særdeleshed Bashkim Kadriis.

Ser man bort fra skaderne, er der da også al mulig grund til at kalde søndagens OB-præstation for velsmagende. Det offensive spil var i perioder en stor lækkerbisken for hjemmeholdets fans, der foruden Kadriis to scoringer var vidne til flotte mål fra Emil Larsen og tilbagevendte Rasmus Falk Jensen, der i forrige spillerunde gjorde comeback efter syv ugers skadespause.

- Det var en forløsning, sagde den unge målscorer, der alligevel havde svært ved rigtig at glæde sig over sejren. Dertil fyldte Bashkim Kadriis knæskade for meget.

- Det virker til, at han havde utrolig ondt. Vi frygter det værste, men krydser fingre hele dagen for, at det ikke er noget alvorligt. For han er mere end værdifuld for os, sagde han og lagde yderligere vægt på roserne til sin offensive kollega.

- Hvis alt faldt godt ud, kunne han blive Superliga-topscorer på grund af de kvaliteter, han har oppe foran. Så det er sgu uheldigt.

 

 

Dagens Gossip