OB henter svensker i fransk fodbold

Den sportslige ledelse i OB har haft travlt de seneste dage med at lave aftaler med nye spillere. Mandag aften er der så kommet endnu en spiller til klubben. Det er den svenske midtbanespiller Dusan Djuric, som kommer til Fyn fra den franske klub Valenciennes. Djuric er lejet indtil 30. juni 2014.

Den 28-årige svensker har spillet otte A-landskampe, og nu skal han forstærke OBs offensive spil på midtbanen.

- Dusan er en stærk midtbanespiller med store offensive kvaliteter. Han gjorde sig kraftigt bemærket i både Halmstad og Zürich, mens han har haft det lidt vanskeligere i Valenciennes. Det ændrer ikke på, at han har et stort potentiale, og vi tror på, at han kan blive en gevinst for os i Superligaen.

- Han er teknisk dygtig og rigtig god til at sætte holdkammeraterne i scene, og så kommer han med en god portion rutine, selvom han endnu er i sin bedste fodboldalder, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen til ob.dk. OB har i dette transfervindue hentet følgende spillere:

Conor O'Brien, købt i FC Nordsjælland Martin Spelmann, købt i AC Horsens Ari Skulason, købt i GIF Sundsvall Jeppe Hansen, købt i Næsby Jacob Barret Laursen, lejet i Juventus Mustafa Abdellaue, lejet i FC KøbenhavnAzer Busuladzic, købt i Vejle (skifter 1. januar 2014)

 

Dagens Gossip