OB låner ung dansk venstreback Juventus

Det unge talent Jacob Barrett håber på en fremtid på Juventus' førstehold, men der er stadig lange udsigter til spilletid hos de italienske mestre. Derfor har OB hentet venstrebacken, så han kan modnes i mere beskedne omgivelser.

- Han er et stort talent, og det er selvfølgelig også derfor, at han har kontrakt med Juventus. Alle parter vurderer dog, at han kan sætte ekstra fart på sin udvikling ved at spille hos os resten af denne sæson, og vi ser frem til at have ham blandt os, udtaler sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Barrett er dog ikke garanteret spilletid, bare fordi han er kommet til en mindre klub.

- Det er klart, at han som 18-årig ikke er udset som en spiller, der skal ind og være nøgleperson for os i Superligaen. Men det er en spændende chance for os, for han har nogle åbenlyse kvaliteter , som vi skal se, om vi i fællesskab kan videreudvikle. Vi tror på, at han kan tage det næste skridt, og vi håber at det vil ske her hos os.

U-20-landsholdsspilleren er allerede stødt til OB-truppen, og kan tørne ud for dem i officielle kampe, så snart det sidste papirarbejde er overstået.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip