OB lejer David Löfquist

31/01/2013 10:27

Elo Christoffersen

Nyheder
OB har lejet 26-årige David Löfquist hos italienske Parma. Lejeaften gælder for hele 2013. Desuden er der forhandlet en ensidig købsoption på, som OB kan gøre brug af. OB’s cheftræner, Troels Bech, ser frem til den nye spiller i klubben: - Vi har ledt efter en spiller med god fart i fødderne, og det får vi med David Löfquist. Han er hurtig, gennembrudshidsig og stærk i afslutningerne, og han har kvaliteterne til at konkurrere om alle fire offensive positioner. Endelig har han fysikken til at gøre sig gældende i duellerne, siger Troels Bech. David Löfquist træner med for første gang i dag.

Mest læste i dag

OB har lejet 26-årige David Löfquist hos italienske Parma. Lejeaften gælder for hele 2013. Desuden er der forhandlet en ensidig købsoption på, som OB kan gøre brug af.

OB’s cheftræner, Troels Bech, ser frem til den nye spiller i klubben:

- Vi har ledt efter en spiller med god fart i fødderne, og det får vi med David Löfquist. Han er hurtig, gennembrudshidsig og stærk i afslutningerne, og han har kvaliteterne til at konkurrere om alle fire offensive positioner. Endelig har han fysikken til at gøre sig gældende i duellerne, siger Troels Bech.

David Löfquist træner med for første gang i dag.