OB mister sin sportsdirektør

I den kommende periode vil cheftræner Troels Bech midlertidigt overtage alle de sportslige opgaver - herunder sammensætningen af truppen - mens direktør Thomas Christensen overtager de administrative opgaver.

- Det har været et spændende og udfordrende job, hvor det administrative og den økonomiske styring har fyldt mere, end jeg havde forestillet mig, og det har klubben og jeg haft en dialog om. Jeg er først og fremmest interesseret i det fodboldmæssige, og derfor har jeg brugt tiden efter sæsonafslutningen på at tænke mig grundigt om, og jeg er kommet frem til, at det er den rigtige beslutning at stoppe i OB nu, siger Poul Hansen.

Administrerende direktør Thomas Christensen tager Poul Hansens beslutning til efterretning.

- Poul har haft en krævende opgave i OB, og den blev naturligvis ikke lettere af, at han i en periode i foråret både agerede cheftræner og sportsdirektør. Han har skabt det fundament, vi har ønsket i forhold til ligatruppen, trænerstaben og staben omkring Superligatruppen, siger Thomas Christensen og fortsætter:

- Der ligger mange administrative opgaver i jobbet som sportsdirektør i en stor koncern som OS&E, og det er naturligvis ærgerligt, at de fylder mere, end Poul havde forventet. Vi tager hans beslutning til efterretning med beklagelse, og samtidig er vi nødt til hurtigst muligt at se fremad, slutter Thomas Christensen.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip