OB scorer penge på Lindegaards United-kamp

20/05/2013 00:40

BNB

Nyheder
Men OB og norske Aalesund må have været godt tilfredse, da de så, at danskeren skulle vogte buret for de engelske mestre. Det var nemlig Anders Lindegaards kamp nummer 25 i Premier League for Manchester United, og dermed falder der penge af til både OB og norske Aalesund, som var mellemstation i målmandens karriere. - At Anders har passeret de 25 kampe er godt for os. Ja, det var faktisk målet for os, da vi solgte ham, siger adm. direktør i Aalesund, Henrik Hoff, til norske NRK. - Det har været lidt spændende. Anders var i en god position, inden han blev skadet, men dét udnyttede David de Gea og stod godt, siger Henrik Hoff om den spanske keeper, der har vogtet langt de fleste kampe for "De Røde Djævle" i denne sæson. Aalesund og OB skal dele 4,5 millioner norske kr. Det er lidt mere i danske penge. - Ja, alle pengene tilfalder ikke Aalesund, bekræfter Henrik Hoff, der også kan bekræfte, at der kan falde endnu flere penge af, hvis Anders Lindegaard når flere milepæle i Manchester United-karrieren. - Men jeg må ikke sige hvornår, siger han.

Mest læste i dag

Men OB og norske Aalesund må have været godt tilfredse, da de så, at danskeren skulle vogte buret for de engelske mestre.

Det var nemlig Anders Lindegaards kamp nummer 25 i Premier League for Manchester United, og dermed falder der penge af til både OB og norske Aalesund, som var mellemstation i målmandens karriere.

- At Anders har passeret de 25 kampe er godt for os. Ja, det var faktisk målet for os, da vi solgte ham, siger adm. direktør i Aalesund, Henrik Hoff, til norske NRK.

- Det har været lidt spændende. Anders var i en god position, inden han blev skadet, men dét udnyttede David de Gea og stod godt, siger Henrik Hoff om den spanske keeper, der har vogtet langt de fleste kampe for "De Røde Djævle" i denne sæson.

Aalesund og OB skal dele 4,5 millioner norske kr. Det er lidt mere i danske penge.

- Ja, alle pengene tilfalder ikke Aalesund, bekræfter Henrik Hoff, der også kan bekræfte, at der kan falde endnu flere penge af, hvis Anders Lindegaard når flere milepæle i Manchester United-karrieren.

- Men jeg må ikke sige hvornår, siger han.