OB snydt i kedelig nullert

Randers FC er 'for real'. Andenpladsen i dette års Superliga er ikke kun en tilfældighed. Det beviste kronjyderne, da de i Odense var det bedste hold mod OB. Alligevel fik de kun 0-0 i en kamp, hvor hjemmeholdet blev snydt for en scoring.

1. halvleg er ikke mange ord værd. De få afslutninger, der opstod i 45 lige og småligegyldige minutter, havde ikke præcisionen, og en græsplæne, der med Troels Bechs ord mindede om 'en pukkelpist' var ikke nem at spille poleret fodbold på.

Det blev bedre efter pausen, hvor især Randers trykkede på. Ligaens sensationelle toere tvang hjemmeholdet tilbage, og efter 53 minutter gave det næsten pote. Uden topscorer Ronnie Schwartz skulle stortalentet Nicolai Brock-Madsen stå for at afslutte chancerne i samarbejde med Jonas Borring, og det var de begge klar over. Derfor var det først Brock-Madsen og siden Borring, der fra tæt hold i det lillle felt var uheldige med ikke at bringe kronjyderne foran. Men Jesper Christiansen, der ikke har haft noget godt forår, fik lidt oprejsning med et par fremragende refleksredninger.

Dobbeltchancen fik lidt gang i kampen, og fem minutter senere havde OB bolden i mål. Efter en solotur fra Jacob Schoop landede bolden hos Emil Larsen, og efter lidt ping-pong, fik han skrabet bolden i nettet. Men dommer Lars Christoffersen pegede ikke på midten. I stedet dømte han - helt uforståeligt - offside på Larsen.

Efter det fejlagtigt annullerede mål, faldt kampen lidt i intensitet, da 0-0 tydeligvis ikke var noget katastrofalt resultat for hverken OB eller Randers. Nicolai Brock-Madsen fik en sporadisk chance, og Randers jagtede i det hele taget sejren mest. Alligevel var det OBs indskiftede svensker, Daniel Löfquist, der fik den største mulighed. Men det lykkedes ikke at få scoret. Dermed sidder OB fortsat fast i midten, mens Randers beholder andenpladsen. I det mindste indtil FC Nordsjælland fredag tager imod AGF.

 

 

Dagens Gossip