OB-spiller skifter til Norge

25-årige Johansen kom i 2008 til Å-dalen i Odense på en lejeaftale, som senere blev skiftet ud med permanent en af slagsen, men derfra har skader og manglende spilletid sat en stopper for udviklingen.

Derfor har klubben nu givet grønt lys til et skifte til den næstbedste række i Norge, hvis Stabæk får hentet en godkendelse hos det norske fodboldforbund til at hente danskeren. 

- Det er glædeligt, at Timmi Johansen har fået denne spændende mulighed for at slå igennem i Stabæk. En klub, der har store ambitioner for den kommende sæson. Vi har lavet en aftale, der er positiv for alle parter, og vi ønsker Timmi Johansen al mulig succes i Norge, siger administrerende direktør i OB, Thomas Christensen, til klubbens hjemmeside.

- Timmi Johansen fik ikke tilkæmpet sig en fast plads i OB, og det har været småt med spilletid, men han har gennem hele sit ophold udvist en stor professionalisme og holdt et højt træningsniveau. På den måde har han også sin del af æren for den gode periode, som OB har haft i hans tid i klubben, siger Troels Bech om Timmi Johansen.

Det er ikke offentliggjort, hvor lang en kontrakt Timmi Johansen får i Stabæk. 

 

Dagens Gossip