OB-træner: En lang vandring op ad bakke

15/04/2013 16:56

BNB

Nyheder
- Vi får ikke investeret nok i første halvleg, og der er megen hektik og stresset fodbold. Da vi endelig kommer på 2-2, får vi bidraget til, at de kommer på 3-2 kort efter, og så er det igen op ad bakke. I det hele taget var kampen en lang OB-vandring op ad bakke, sagde træner Troels Bech efter opgøret til TV3 Sport 1.Synderen ved 3-2 målet var OBs unge Daniel Høegh, der ikke fik ekspederet bolden væk, hvorefter Nicklas Helenius spurtede ned og passerede Jesper Christiansen til ny AaB.føring.- Kampen er så vigtig, og så er det sådan noget, der afgør det. Det må ikke ske, og jeg står med den værste smag i munden, sagde Daniel Høegh, der fik flere trøstende AaB-arme omkring sig efter kampen.- De hoverede ikke. Jeg kender mange af dem, og vi ønsker gerne hinanden held og lykke. Jeg er inde i en svær periode, og jeg må tage lidt fat i mig selv, sagde Daniel Høegh.

Mest læste i dag

- Vi får ikke investeret nok i første halvleg, og der er megen hektik og stresset fodbold. Da vi endelig kommer på 2-2, får vi bidraget til, at de kommer på 3-2 kort efter, og så er det igen op ad bakke. I det hele taget var kampen en lang OB-vandring op ad bakke, sagde træner Troels Bech efter opgøret til TV3 Sport 1.

Synderen ved 3-2 målet var OBs unge Daniel Høegh, der ikke fik ekspederet bolden væk, hvorefter Nicklas Helenius spurtede ned og passerede Jesper Christiansen til ny AaB.føring.

- Kampen er så vigtig, og så er det sådan noget, der afgør det. Det må ikke ske, og jeg står med den værste smag i munden, sagde Daniel Høegh, der fik flere trøstende AaB-arme omkring sig efter kampen.

- De hoverede ikke. Jeg kender mange af dem, og vi ønsker gerne hinanden held og lykke. Jeg er inde i en svær periode, og jeg må tage lidt fat i mig selv, sagde Daniel Høegh.