Obama deltager i mindehøjtidelighed for Boston-ofrene

17/04/2013 05:00

BNB

Nyheder
Tre mennesker mistede livet: En otteårig amerikansk dreng, en 29-årig amerikansk kvinde samt en kvindelig kinesisk statsborger, der angiveligt studerede på Boston University. Yderligere blev 176 mennesker såret, heraf 17 kritisk, og ti mennesker har fået amputeret lemmer som følge af deres kvæstelser. Det Hvide Hus oplyser ifølge BBC, at Obama har aflyst en planlagt tur til Kansas for at deltage i mindehøjtideligheden i Boston til ære for de sårede og de døde. Tirsdag sagde ministeren for national sikkerhed i USA, Janet Napolitano, ifølge Reuters, at der ikke er tegn på, at angrebet er en del af et større komplot. Efterforskere fra FBI er lige nu i færd med at gennemse store mængder video og billedmateriale optaget under Boston Marathon for at lede efter spor, der kan hjælpe med opklaringen. Der er endnu ikke foretaget nogen anholdelser. BNB

Mest læste i dag

Tre mennesker mistede livet: En otteårig amerikansk dreng, en 29-årig amerikansk kvinde samt en kvindelig kinesisk statsborger, der angiveligt studerede på Boston University. Yderligere blev 176 mennesker såret, heraf 17 kritisk, og ti mennesker har fået amputeret lemmer som følge af deres kvæstelser.

Det Hvide Hus oplyser ifølge BBC, at Obama har aflyst en planlagt tur til Kansas for at deltage i mindehøjtideligheden i Boston til ære for de sårede og de døde.

Tirsdag sagde ministeren for national sikkerhed i USA, Janet Napolitano, ifølge Reuters, at der ikke er tegn på, at angrebet er en del af et større komplot.

Efterforskere fra FBI er lige nu i færd med at gennemse store mængder video og billedmateriale optaget under Boston Marathon for at lede efter spor, der kan hjælpe med opklaringen.

Der er endnu ikke foretaget nogen anholdelser.

BNB