Obama holder krisemøde med republikanske topledere

02/10/2013 20:23

BNB

Nyheder
Ifølge Reuters skal Obama onsdag aften klokken 23.30 mødes med den republikanske leder i Repræsentanternes Hus, John Boehner, den republikanske leder i Senatet, Mitch McConnell, samt Demokraternes leder i Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi, og Demokraternes senator Harry Reid.Obama vil ifølge Reuters bede Repræsentanternes Hus om at vedtage en lovakt, der kan genåbne de føderale institutioner, der blev ramt af nedlukning 1. oktober som følge af det manglende statsbudget.John Boehners kontor oplyser ifølge Reuters, at mødet vil være begyndelsen til »seriøse samtaler, der kan slå bro over uenighederne, som førte til de føderale institutioners nedlukning«. Parterne skal også drøfte det gældsloft, som den amerikanske regering snart støder imod, og som i værste fald kan føre til en statsbankerot.BNB/Reuters

Mest læste i dag

Ifølge Reuters skal Obama onsdag aften klokken 23.30 mødes med den republikanske leder i Repræsentanternes Hus, John Boehner, den republikanske leder i Senatet, Mitch McConnell, samt Demokraternes leder i Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi, og Demokraternes senator Harry Reid.

Obama vil ifølge Reuters bede Repræsentanternes Hus om at vedtage en lovakt, der kan genåbne de føderale institutioner, der blev ramt af nedlukning 1. oktober som følge af det manglende statsbudget.

John Boehners kontor oplyser ifølge Reuters, at mødet vil være begyndelsen til »seriøse samtaler, der kan slå bro over uenighederne, som førte til de føderale institutioners nedlukning«. Parterne skal også drøfte det gældsloft, som den amerikanske regering snart støder imod, og som i værste fald kan føre til en statsbankerot.

BNB/Reuters