Obama holdt privatfest: Her var gæsterne

Lørdag aften holdt præsident Barack Obama og førstedamen, Michelle Obama, privatfest for 500 af de nærmeste.

I stedet for at tænde op for en lejet jukeboks havde den 51-årige præsident hyret de Grammy-vindende supermusikere Prince og Stevie Wonder til at sætte gang i festlighederne i Det Hvide Hus.

Selv om Obama-administrationen ikke har villet kommentere festen, har flere af præsidentens gæster dog indviet offentligheden i festlighederne. Blandt andet kom politikeren Al Sharpton til at afsløre nogle af de festlige indslag på sin officielle Twitterkonto:

- Fantastisk at se Prince og Stevie Wonder spille keyboard sammen. Ubeskrivelig oplevelse, skrev Sharpton om den 57-årige "Purple Rain"-sanger og den 65-årige "Isn't She Lovely"-klavercrooner dagen derpå.

Også sangerinden Ciara var med til præsident-festen, afslørede hendes kæreste, den amerikanske fodboldspiller Russell Wilson, på Instagram:

- Danser i Det Hvide Hus til Prince og Stevie Wonder med min dame, Ciara. Tak, hr. præsident og førstedame.

På et pressemøde mandag ville de fremmødte journalister meget gerne høre mere om lørdagens fest, men det afviste Det Hvide Hus' talsperson, Josh Earnest.

- Præsidenten og førstedamen holdt fest i Det Hvide Hus i weekenden, men da arrangementet var privat, vil jeg ikke komme nærmere ind på detaljerne, sagde Earnest og understregede, at det ikke er de amerikanske skatteydere, der har betalt for dans, drinks og discokugle.

- Præsidenten og førstedamen forbeholder sig retten til at holde private fester i Det Hvide Hus, og det gjorde de med deres egne penge, lød det fra Earnest, der tilføjede, at "de fleste mennesker i landet vil respektere, at Obama gerne vil åbne set hjem for gæster til en privat fest en lørdag aften".

Se Sharptons Twitter-update her: https://twitter.com/TheRevAl

Og Ciara og kærestens her: https://instagram.com/p/36xBCRM7PV/?taken-by=dangerusswilson

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip