Odense-bombemand løslades nu

Manden, der har erklæret sig skyldig i at sende bombetrusler mod shoppingcenteret Rosengårdscenteret i Odense, kan forlade fængslet for nu. Sådan lyder meldingen fra Fyns Politi.

- Der er en række betingelser i retsplejeloven, der skal være opfyldt, før der kan ske en varetægtsfængsling. Disse betingelser er ikke tilstede i denne konkrete sag, og derfor vil han ikke blive fremstillet for en dommer i dag, lyder det i en pressemeddelelse.

Læs også: Endnu en bombetrussel i Odense: Denne gang i Rosengårdscenteret

Det er dog ikke det samme som, at han ikke skal straffes, understreger senioranklager Marina Hedam Moltke-Leth, der er anklager i sagen:

- Manden har erkendt, at det var ham, der ringede til politiet og fremsatte truslen. Sagen kommer i retten på et senere tidspunkt, hvor den bliver afgjort, siger hun.

Sagen betragtes som færdigefterforsket og fuldt opklaret. Politiet mener desuden ikke, at der er nogen sammenhæng mellem bombetruslen mod Rosengårdscentret og bombetruslen mod Odense Banegårdscenter i fredags.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip