Odense mister isligaens førsteplads efter choknederlag

Odense Bulldogs måtte fredag afgive førstepladsen i Metal Ligaen til Herning Blue Fox.

Topholdet rendte ind i et choknederlag på udebane til Herlev Eagles efter lidt af en fynsk rædselsuge.

Først blev Odense-holdet slået af Rødovre Mighty Bulls fra midten af tabellen, inden ligaens absolutte bundprop Gentofte Stars for få dage siden pressede favoritterne ud i overtid.

Spillerne fra Odense havde en god chance for at komme på ret kurs igen mod Herlev, der indtager ligaens næstsidste plads.

Topholdet kom allerede i første periode bagud med 1-3, og selv om fynboerne var godt på vej mod et comeback i tredje periode, så lykkedes det aldrig at indhente hjemmeholdets føring.

Oveni nederlaget måtte Odense-spillerne lide den tort, at Herning gik forbi i tabellen til trods for et midtjysk overtidsnederlag på 3-4 i Vojens til Sønderjyske.

Herning indtager førstepladsen med 63 point, mens Odense har 62 på andenpladsen - dog for en kamp færre end midtjyderne.

I Aalborg fik hjemmeholdet taget revanche for torsdagens nederlag til rivalerne fra Frederikshavn White Hawks, der blev slået 4-1.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip