Øgendahl raser over BT-forside: Jeg er ikke indlagt på psykiatrisk afdeling

Jeg er ikke indlagt på psykiatrisk afdeling, og jeg gennemfører mine kommende engagementer.

Sådan lyder budskabet i en Facebook-opdatering fra den kendte komiker Mick Øgendahl, der raser over BT's forsidehistoriem om ham, skriver go.tv2.dk.

Historien blev forsidestof i hele landet, og det har fået Mick Øgendal helt op i det røde felt, for han mener for det første, der er fejl i fakta, ligesom hele historien er skrevet ud fra et halvandet år gammelt interview med Euroman.

- Nå da da. Så vælger man ikke at udtale sig til BT's stand af journalister med en troværdighed lige under en brugtvognsforhandlers. Så laver de da bare deres egen forside, hvor det lyder som om jeg lige er røget på psyk. Det er 1 1/2 år siden jeg dyppede mig i kukkuk-karret - så til alle der har købt billet til Prinser af Provinsen.... Jeg er glad og frisk og glæder mig max. til at stå på scenen. Kan man så slet ikke bruge BT til noget tænker du så? Jo jo, hvis du har en brændeovn er den glimrende at tænde op med :0) Heeeep!, skriver Mick Øgendahl på Facebook.

BT afviser dog over for TV2 kritikken.

- Jeg kan ikke se, hvordan den forside alene skaber det indtryk at Øgendahl oplevede sit sammenbrud i går. Jeg er ked af, at andre ser den anderledes, og det må jeg tage til efterretning. Men jeg har altså så svært ved at se det, at jeg kan få den tanke, at Øgendahl på bekostning af BT og endda med en tone, vi aldrig kunne drømme om at benytte om Øgendahl, følte trang til at signalere, at han forresten har billetter til salg til et show. I øvrigt håber jeg, han har det godt, for jeg glæder mig også til at se ham på en scene igen, siger Flemming Fjeldgaard til tv2.dk

LÆS OGSÅMick Øgendahl bryder tabu og taler ud: Indlagt på psykiatrisk afdeling

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip