Øland: Brøndby kan give os pant i stadion

Spillerforeningen er klar til at forhandle en økonomisk afdragsordning på plads med Brøndby i den såkaldte feriepengesag, hvis Spillerforeningen eksempelvis får pant i Brøndby Stadion.

Spillerforeningens direktør Mads Øland kæmper for at få et stort millionbeløb udbetalt til tidligere Brøndby-spillere for manglende indbetaling af ferie- og pensionspenge.

Men det har vist sig svært, da klubben i øjeblikket forsøger at afværge en konkurs. Lige nu er kassen næsten tom, men i april planlægger Brøndby en aktieemission, der skal give flere millioner i klubkassen.

- Vi vil gerne imødekomme Brøndby på langt de fleste punkter, blandt andet ved at skubbe de fleste betalinger til efter emissionen. Vi skal bare have en sikkerhed for, at vi får pengene, siger Mads Øland til Ekstra Bladet.

Direktøren nævner, at Nordea, der også er kreditor i Brøndby, har pant i klubbens bygninger.

- Når man som simpel kreditor kan få en sikkerhed, så kan vi vel også. Selvfølgelig kan vi det, og det skal vi også have.

- Der er masser af muligheder. Det skal bare være noget, der i tilfælde af konkurs kan omsættes i penge, siger Mads Øland til avisen.

Brøndby-direktør Tommy Håkansson har udtalt, at Spillerforeningen kan vælte den redningsplan, som klubben er i gang med. Blandt andet har klubbens ledelse fået sine spillere til at udskyde 75 procent af januar-lønnen til april.

Mads Øland mener dog, at det er forkert, at udpege Spillerforeningen, som den eneste aktør, der kan vælte Brøndbys redningsplan.

- Vi vil stå på pinde for dem for at få det løst, men der er også en grænse.

- Skulle det slemme ske, at Brøndby gik konkurs om fire måneder, og jeg så måtte konstatere, at jeg havde nul kroner til de medlemmer, der har løn, pension og feriepenge til gode, så tror jeg, at de ville kigge lidt skævt til mig for at sige det mildt. Og med rette, siger Mads Øland til avisen.

Brøndby skylder tidligere spillere et beløb på omkring 25 millioner kroner for manglende indbetalinger af feriepenge og pension.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip