Østriger tager ny VM-triumf i kvindernes storslalom

13/02/2015

Den 25-årige østriger Anna Fenninger sikrede sig torsdag aften sin anden guldmedalje ved VM i alpin skiløb i amerikanske Beaver Creek.

Hun blev en komfortabel vinder af kvindernes storslalom efter at have skabt sig et godt forspring allerede i første gennemløb.

Det var hendes tredje medalje ved VM. Hun lagde ud med at vinde Super G-konkurrencen i sidste uge. Siden vandt hun sølv i styrtløb.

I andet gennemløb torsdag aften var hun ved at begå en fejl, men fik rettet godt op på den og vandt samlet med 1,40 sekund ned til tyskeren Viktoria Rebensburg, der var hurtigst i andet gennemløb.

Svenske Jessica Lindell Vikarby vandt bronze.

Den slovenske skistjerne Tina Maze forpassede chancen for at vinde sin fjerde medalje ved dette VM. Efter to guld og en sølv måtte hun nøjes med en femteplads.

Ingen af de fire danske deltagere formåede at klemme sig ind blandt de hurtigste 60 i første gennemløb, som kvalificerede sig til andet gennemløb.

Yina Moe Lange sluttede som nummer 65, Charlotte Lemgart blev 71'er, mens Nuunu Berthelsen og Lisa Christina Blunck Moe blev henholdsvis nummer 82 og 88.

Som bedste dansker var Yina Moe Lange 9,68 sekunder efter Anna Fenninger i det første gennemløb.