Officielt: AaB henter ny angriber fra FC Fredericia

Så kom der endelig friske kræfter til angrebet i AaB. Efter salget af Niklas Helenius har klubbens nye sportschef, Allan Gaarde, ledt efter en erstatning, og han er måske ikke fundet direkte, men i Anders K. Jacobsen er bredden ihvertfald styrket.

Anders K. Jacobsen har således første arbejdsdag i AaB på torsdag, og han har skrevet kontrakt med klubben frem til 31. december 2015.

- Anders K. Jacobsen er en spiller, som vi og særligt vores cheftræner Kent Nielsen har fulgt længe, og vi er glade for nu at kunne tilknytte ham som supplement til vores i forvejen meget talentfulde trup, siger AaB’s sportschef Allan Gaarde til klubbens hjemmeside.

- Anders er en hurtig, kropsstærk og målfarlig angriber med et godt højreben, og det viser en stærk karakter, at han efter skuffelsen i OB har formået at få karrieren tilbage på sporet, siger Gaarde.

Anders K. Jacobsen fik sin debut i Superligaen som 17-årig i 2007 for OB, men siden da har karriere ikke just kørt på skinner. Det gør den så nu, og den nye AaB-angriber glæder sig til en frisk start.

- Det er en stor personlig sejr for mig, at en af Danmarks største klubber igen vælger at give mig chancen, siger Anders K. Jacobsen til AaB's hjemmeside.

- Jeg er stolt over at skulle optræde for AaB og glæder mig til den skærpede konkurrence, som forhåbentlig kan udvikle mig endnu mere både som menneske og som fodboldspiller, siger Jacobsen. 

 

 

 

 

Dagens Gossip