Officielt: OB henter to spillere

Som BT kunne afsløre fredag, er den ene spiller Mustafa 'Mos' Abdellaoue fra FC København. Den dyre nordmand, som kom til FCK i januar 2012 har endnu ikke kunnet slå til på mesterholdet, og da Ståle Solbakken for kort tid siden trådte til som ny træner, gjorde han det klart over for angriberen, at han måtte søge spilletid andetsteds.

Den er han nu sikret i OB, der har hentet angriberen på en et-årig lejeaftale.

- Med tilgangen af Mustafa Abdellaoue får vi tilført en spiller, der har bevist, at han kan lave mål på højeste niveau. Han er en spiller, der supplerer vores øvrige angribere utrolig godt, og vi forventer, at han vil blive en værdifuld tilgang til truppen, siger sportsdirektør i OB, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside.

Træner Troels Bech har dog mere at glæde sig over trupmæssigt, for sportschefen Jesper Hansen har også været et smut forbi FCN i jagten på yderligere forstærkning. 

Her har man købt midtbanespilleren Coror O'Brien, som efter en flot sæson i Sønderjyske i 2011/2012 blev hentet til FC Nordsjælland som en klar forstærkning.

Det blev han dog aldrig, og nu er han så skiftet til OB på en kontrakt frem til sommeren 2015.

- Vi er glade for at kunne tilføre endnu en stærk spiller til vores trup. En spiller, som har haft mange muligheder at vælge imellem. Conor O’Brien er en dygtig, hårdt arbejdende midtbanespiller, der har en stor erfaring fra Superligaen. Nu glæder vi os til, at han skal kæmpe med om pladserne i OB, forklarer Jesper Hansen.

 

Dagens Gossip