Officielt: Tom Brady appellerer NFL-karantæne

Superstjernen Tom Brady appellerer straffen på fire karantænedage, som NFL-spilleren var blevet tildelt i den såkaldte deflategate-sag.

Det oplyser spillerunionen ifølge Reuters.

Tom Brady er idømt karantæne for at være bevidst om, at personalet i hans klub, New England Patriots, lukkede luften ud af boldene i slutspilskampen mod Indianapolis Colts, således at boldene ikke overholdt kravene til lufttryk, men blev lettere at håndtere for Brady.

Men det afviser spilleren altså at have haft kendskab til.

New England Patriots vandt kampen 45-7 og kvalificerede sig dermed til Super Bowl, som klubben også vandt.

Det var ganske ventet, at Brady ville appellere den straf, som NFL-organisationen havde givet ham. Det fortalte Bradys agent allerede kort efter dommen, som kom natten til tirsdag dansk tid.

Ud over en personlig straf til Brady er New England Patriots idømt en rekordhøj bøde på en million dollar (6,7 millioner kroner), fratagelse af førsterundevalg i 2016-draften samt fjerderundevalg i 2017.

New England Patriots var tilbage i 2007 også involveret i en skandale - den såkaldte Spygate - hvor holdet ulovligt videofilmede modstanderholdets defensive signaler under en kamp.

Dengang fik både klub og cheftræner Bill Belichick bøder på henholdsvis 1,65 millioner kroner og 3,3 millioner kroner, ligesom klubben også blev frataget et førsterundevalg i draften.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip