Ofre fra flystyrt er mænd på 47 og 74

De to mænd, der onsdag eftermiddag mistede livet i en flyulykke i Roskilde Lufthavn, er blevet identificeret.

- Vi har lige fået underrettet de pårørende, så vi kan sige, at der er tale om en 47-årig mand fra Holte og en 74-årig mand fra Vanløse, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard, til Ritzau.

Ulykken skete, da det lille privatejede fly ville foretage en kontrolleret nødlanding, men i stedet forulykkede, så flyet knækkede og brød i brand.

- Brandvæsnet var hurtigt fremme, men man finder så de to omkomne mænd i flyvraget, og de er formentlig omkommet i forbindelse med selve styrtet, siger Martin Bjerregaard.

Han ved endnu ikke, hvem af de to mænd, der fløj flyet, eller om de var erfarne i luften.

Onsdag aften arbejder politiet og Havarikommissionen på at finde ud af, hvad det var, der gik galt.

- Det bliver ikke i dag, at der kommer en udmelding fra Havarikommissionen eller politiet om, hvad årsagen kan være.

- Men vi ved, at flyet lægger an til en kontrolleret nødlanding, men få minutter efter får vi så at vide, at flyet er styrtet ned og brudt i brand, siger Martin Bjerregaard og forklarer, personalet i kontroltårnet formentlig kan være med til at udlægge episoden.

- Vi skal selvfølgelig have fat i alle de vidner, der har været til ulykken, og så skal vi tale med personalet i kontroltårnet og have sikret eventuelle lydfiler af korrespondancen med piloten, inden flyet styrtede, siger Martin Bjerregaard.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip