Oh Land fejrer sig selv i hjemmefutter

"Earth sick" (jordsyg) er titlen på den danske sangerinde Oh Lands nye plade.

Titlen, der refererer til den utilpashed, man kan opleve, når man for eksempel bliver søsyg af at sejle eller luftsyg af at flyve, kunne også meget vel beskrive den tilstand, sangerinden selv ser ud til at befinde sig i for tiden.

Søndag postede Oh Land et billede af sig selv på det sociale medie Instagram, hvor hun ser både træt og lettet ud, mens hun iført plyssede hjemmefutter strækker armene over hovedet og fødderne ud foran sig.

- I morgen udkommer mit album Earth Sick, skriver sangerinden til billedet efterfulgt af udbruddet: "Aaaarrrrggggjjjhhh!!!!!!".

Albummet, som udkommer på Oh Lands eget produktionsselskab, er finansieret ved hjælp af sangerindens egne fans i samarbejde med internetplatformen "Pledge Music".

Konceptet er ganske enkelt, at fans forudbestiller et kommende album, hvorved de får titlen "pledger". Oh Land belønner til gengæld sine donatorer med eksklusiv info om det kommende album, smuglytninger og nyheder om sig selv.

- Og det bedste af det hele er, at jeg vil donere en del af overskuddet til Greenpeace' kampagne for at redde Antarktis, skriver Oh Land på sin såkaldte Pledge Music-side.

Se billedet af Oh Land i hjemmefutter i sit studie her: http://instagram.com/p/vLpQjQyKvi/?modal=true

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip