Oh Land: Ligelad med at ende i kørestol

- Da jeg var yngre, var jeg ligeglad med, om jeg kom til at sidde i kørestol, når jeg blev 30 år. Jeg kan huske, at jeg tænkte præcis den tanke.

Sådan siger den danske sangerinde Oh Land med et udtryk i ansigtet, der afslører, at hun godt ved, at det er en ret ekstrem holdning.

Som teenager opfattede hun 30 år som værende nær døden, og hun var ligeglad med at have kørt sig selv fuldstændig i sænk til den tid. Hvis bare hun havde nået alle sine mål.

I dag er der under et år til, at hun runder det skarpe hjørne, og hun har efterhånden indset, at 30 år stadig er ungt, og at det var en lidt firkantet og kortsigtet måde at tænke på.

Det er først som voksen, at popdarlingen med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius har lært at slappe af.

- Det har været noget, jeg selv skulle finde ud af, for jeg er ikke vokset op med forældre, der ikke lavede noget. I dag elsker jeg at slappe af, men jeg har ikke et naturtalent for det. Jeg øver mig dog, for jeg kan mærke, at det er nødvendigt for mig, siger 29-årige sangerinde.

Med et tankesæt, der siger, at hun kan klare alt, hvis hun vil, kan der i "Turn it up"-sangerindens liv nemlig godt være brug for at passe på sig selv - og 'turn it off' en gang imellem.

- Jeg er slem til at ignorere, at jeg også bare er et dyr, der har brug for helt basale ting, som søvn og mad samt at se mine venner og have et forhold, fortæller Oh Land og fortsætter:

- Samtidig vil jeg ikke tænke som 80-årig "Nå, det var det liv". Jeg har ikke brug for, at ting skal gå så hurtigt, at jeg ikke kan nå at huske dem.

Det går ellers hurtigt i den populære sangerindes liv, og det har det altid gjort. Allerede i en alder af 16 år flyttede Oh Land hjemmefra. Her flyttede hun til Stockholm - for hun ville i hvert fald ikke være den sidste til at tage det skridt. Hun skulle være først.

- Jeg har haft travlt i mit liv med at få det maksimale ud af det. Jeg har den primitive lyst til at sætte et flag på månen. Jeg har det stadig sådan, men i mindre grad, for jeg har fundet ud af, at det ikke er det, der gør ens liv rigt og interessant, fortæller hun.

Oh Land, der bor i New York, har det seneste år brugt sin tid på at indspille sit nye album, "Earth Sick". Albummet udkom den 10. november.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip