Okore er klar til udlandsskiftet

Den 20-årige FC Nordsjælland-profil Jores Okore føler, at han er klar til et større klubskifte, efter at den danske landsholdsspiller i efteråret fik vist sig frem i Champions League.

- Jeg ser lyst på fremtiden. Jeg har en masse muligheder. Jeg har det godt i FC Nordsjælland, og vi har en masse, der skal klares. Men jeg tror, der er mulighed for, at jeg kan komme til udlandet på et tidspunkt.

- Og jeg vil også gerne selv til udlandet snart, så jeg håber selvfølgelig på at få en karriere i udlandet i løbet af et stykke tid, siger Okore.

Når transfervinduet åbner i januar, så har Okore ikke travlt med at komme af sted, for FCN-viceanføreren vil slutte af på en ordentlig facon i Farum-klubben.

- Jeg vil gerne takke af på en god måde i FC Nordsjælland og give dem noget tilbage for det, de har givet mig, siger han.

Inden forårets kampe er FCN 12 point efter Superligaens førerhold FC København, og det bliver derfor svært at forsvare sidste sæson DM-guld. Men mindre kan måske også gøre det for Okore.

- Som det står lige nu vil jeg gerne gøre sæsonen færdig med holdet og forhåbentlig afslutte sæsonen godt og få en medalje med klubben, inden jeg tager af sted.

- Det afhænger også af FC Nordsjælland, hvornår jeg skal af sted. Men jeg vil i hvert fald gerne ud at prøve mig af til sommer, siger Okore.

I 2012 ryddede Okore bordet for alt, hvad angik talentpriser for spillere under 21 år. Den centrale forsvarsspiller har givet baghjul til blandt andre FCK-angriberen Andreas Cornelius.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip