Okore før Juventus: Vi har lært en masse

Efter 0-2 mod Shakhtar Donetsk og 0-4 mod Chelsea er der på forhånd ikke meget, der peger på en FC Nordsjælland-sejr, når de danske mestre på tirsdag møder Juventus i tredje Champions League-kamp.

Men selv om det italienske mesterhold er ubesejret i umindelige tider, mener FCN-forsvareren Jores Okore, at han og medspillerne har lært så meget af de tidligere kampe, at en overraskelse er mulig.

- Vi lærte mod Chelsea, at vi skal holde koncentrationen i 90 og ikke bare i 75 minutter. Det er noget, der kan trænes. Vi skulle lære at spille i højeste tempo i en hel kamp, det gør modstanderne jo hver gang, siger Jores Okore.

Mod Chelsea stod der 0-1 langt hen i kampen, og FC Nordsjælland pressede på for en udligning, men i kampens slutfase brød holdet helt sammen, så Chelsea til sidst vandt med hele 4-0.

- Når man når så langt hen i kampene mod den slags hold, så sidder trætheden både i hovedet og benene. Vi skal blive bedre til at holde fokus, når benene er trætte. Det er også noget mentalt, lyder det fra den danske landsholdsspiller.

Han håber på, at opgøret i Parken på tirsdag bliver kampen, hvor FC Nordsjælland endelig får scoret et Champions League-mål. Og så kan der måske lure en overraskelse.

- Vi skal ud og bevise, at vi kan score mål på den store scene. Vi kan overraske og tage point, men vi kan også tabe stort. Det er i hvert fald en kamp, jeg ser frem til, siger Okore.

 

 

Dagens Gossip