Okore: Jeg må gøre noget rigtigt

Jores Okore er en af landsholdstruppens mest ombejlede spillere blandt medier og fans. Forsvarsspillerens præstationer for FC Nordsjælland i Champions League har medført en masse interesse for hans person.

- Det føles lækkert med opmærksomheden. Det må jo betyde, at jeg gør et eller andet rigtigt. Det handler bare om ikke at lade det stige dig til hovedet, siger Jores Okore.

Selv midt i en tid med storkampe mod Chelsea og Juventus har FC Nordsjælland-spilleren ingen problemer med at samle tankerne om en udekamp mod Bulgarien.

- Landskampe er ikke så svære at sætte sig op til. Der vil man altid gerne præstere og vise, man er værdig til at være med, lyder det fra forsvarsspilleren, der kæmper mod Simon Kjær om en plads i det danske midterforsvar.

Skulle det ikke blive til spilletid i fredagens kamp mod Bulgarien, så håber Okore at komme i betragtning til tirsdagens udekamp mod Italien. Udsigten til at spille mod den italienske Manchester City-stjerne Mario Balotelli får julelysene frem i forsvarsklippens øjne.

- Det kunne da være lækkert lige at få lov til at lukke ham ned. Det er en god angriber at få på cv'et. Det vil give mig ekstra selvtillid, siger Jores Okore.

Danmarks udekamp mod Bulgarien sparkes i gang fredag aften klokken 20.00.

 

 

Dagens Gossip