Oksbøl Skoles 4. klasse vandt en dag med oplevelser

Konkurrencen var for alle børn i 2. til 4. klasse i skolerne i kommunen, og vinderen blev fejret ved en sammenkomst i byrådssalen på Sønderborg Rådhus.

Førsteplads og vinder
Og vinderen blev 4. klasse på Oksbøl Friskole. Klassen var med i byrådssalen, og den kan nu se frem til gevinsten: en hel dag på Idrætshøjskolen i Sønderborg, hvor der venter en dag med spændende aktiviteter, og besøg hos borgmesteren.

Andenpladsen
Dommerkomiteen syntes, der var så mange gode tegninger, at der blev uddelt tre andenpræmier: Til Naja Jakobsen fra 4. klasse på Lysabild Skole, til Mikael Runarsson fra 4.B på Augustenborg Skole, og til Thomas Volf Christensen og Christian Krath fra 4.B på Nørreskovskolen i Guderup.

Alle andenpladserne vandt lommelygter til hele klassen.

To af dommerkomiteens medlemmer, borgmester Aase Nyegaard og byrådsmedlem Erik Lauritzen, stod for arrangementet i byrådssalen, og var enige om, at børnene viser vejen: Det er sjovt og godt at køre med bus. Tegningerne er fyldt med farverige busser, glade chauffører og børn.

Bus frem for bilen
- De voksne er ikke så gode til at køre med bus. Det tror jeg, børnene bliver bedre til, siger Erik Lauritzen.

- Det er vigtigt for miljøet, at vi kører mange sammen i busserne frem for enkeltvis i bilerne, slutter Aase Nyegaard.

De 90 flotte og farverige bidrag til konkurrencen er hængt op i rådhusets foyer, hvor alle besøgende kan beundre dem i den kommende tid.

 

Dagens Gossip