Oksbøl Skoles 4. klasse vandt en dag med oplevelser

Konkurrencen var for alle børn i 2. til 4. klasse i skolerne i kommunen, og vinderen blev fejret ved en sammenkomst i byrådssalen på Sønderborg Rådhus.

Førsteplads og vinder
Og vinderen blev 4. klasse på Oksbøl Friskole. Klassen var med i byrådssalen, og den kan nu se frem til gevinsten: en hel dag på Idrætshøjskolen i Sønderborg, hvor der venter en dag med spændende aktiviteter, og besøg hos borgmesteren.

Andenpladsen
Dommerkomiteen syntes, der var så mange gode tegninger, at der blev uddelt tre andenpræmier: Til Naja Jakobsen fra 4. klasse på Lysabild Skole, til Mikael Runarsson fra 4.B på Augustenborg Skole, og til Thomas Volf Christensen og Christian Krath fra 4.B på Nørreskovskolen i Guderup.

Alle andenpladserne vandt lommelygter til hele klassen.

To af dommerkomiteens medlemmer, borgmester Aase Nyegaard og byrådsmedlem Erik Lauritzen, stod for arrangementet i byrådssalen, og var enige om, at børnene viser vejen: Det er sjovt og godt at køre med bus. Tegningerne er fyldt med farverige busser, glade chauffører og børn.

Bus frem for bilen
- De voksne er ikke så gode til at køre med bus. Det tror jeg, børnene bliver bedre til, siger Erik Lauritzen.

- Det er vigtigt for miljøet, at vi kører mange sammen i busserne frem for enkeltvis i bilerne, slutter Aase Nyegaard.

De 90 flotte og farverige bidrag til konkurrencen er hængt op i rådhusets foyer, hvor alle besøgende kan beundre dem i den kommende tid.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip