OL-guldvinder erklæret konkurs

15/04/2013 16:56

BNB

Nyheder
Den tidligere OL-guldvinder i sejlads Valdemar Bandolowski er gået konkurs med sit rejsebureau Bounty Club. Samtidig er kurator på jagt efter et lystfartøj i konkursboet.Det skriver Dagbladet Børsen. Der er blevet afsagt konkursdekret d. 4. april og konkursen har sat kurator advokat Pernille Bigaard fra advokatfirmaet Plesner på jagt efter et forsvundet lystfartøj ved navn Tiara.Fartøjet var tilbage i 2011 bogført til en værdi på 974.298,75 kr., men samtidig blev der samme år afskrevet 729.720 kr. på båden. Efterfølgende nævnes der intet om lystfartøjet, der hellere ikke skulle have været brugt i forbindelse med Bounty Clubs officielle aktiviteter.Bandolowski efterlader sig et konkursbo med en gæld på knap ti mio. kr. og han risikerer at hæfte for dele af gælden personligt.

Mest læste i dag

Den tidligere OL-guldvinder i sejlads Valdemar Bandolowski er gået konkurs med sit rejsebureau Bounty Club. Samtidig er kurator på jagt efter et lystfartøj i konkursboet.

Det skriver Dagbladet Børsen. Der er blevet afsagt konkursdekret d. 4. april og konkursen har sat kurator advokat Pernille Bigaard fra advokatfirmaet Plesner på jagt efter et forsvundet lystfartøj ved navn Tiara.

Fartøjet var tilbage i 2011 bogført til en værdi på 974.298,75 kr., men samtidig blev der samme år afskrevet 729.720 kr. på båden. Efterfølgende nævnes der intet om lystfartøjet, der hellere ikke skulle have været brugt i forbindelse med Bounty Clubs officielle aktiviteter.

Bandolowski efterlader sig et konkursbo med en gæld på knap ti mio. kr. og han risikerer at hæfte for dele af gælden personligt.