Oliver Bjerrehus forladt af kæresten

Der er blevet råbt og smækket med døre i forholdet mellem Oliver Bjerrehus og Gunnvør Dalsgaard de seneste år. Bølgerne er mildest talt gået højt, men nu ser det ud til, at parret har kastet håndklædet i ringen, skriver BT.dk.

Anden sæson af tv-programmet, 'Olivers Kamp', får premiere onsdag på Kanal 4, og her får seeren et indblik i det hæsblæsende forhold. Her vises en episode, hvor parret skændes om, hvem der skal hente deres første barn, i børnehaven. Det ender med, at Gunnvør flytter ud af lejligheden, og siden har de ikke boet sammen, afslører Oliver Bjerrehuus.

- Ligtornen i vores forhold har været skænderierne, som har været så vilde. En dags skænderi kan ødelægge tre ugers forhold. Det prøver vi at undgå med ikke at bo sammen, siger han.

Udover skænderierne lægger Oliver heller ikke skjul på, at hans liv i medierne og talrige tv-jobs gør det svært at bo sammen.

- Det er meget udfordrende for forholdet, at jeg er så meget i medierne. Jeg kan have tre stille uger, hvor jeg ikke laver noget, og hvor jeg gerne vil være sammen med min familie. Mens jeg andre gange har vildt travlt med 'Olivers Kamp', 'Topmodel' og andre programmer. Det er vigtigt for mig, at jeg i de perioder kan have plads til at arbejde. Da vi boede sammen, fungerede de perioder slet ikke. Der havde vi svært ved at bo sammen, indrømmer han.

I første afsnit af 'Olivers Kamp' ser man også en Oliver, der tager sig en heftig bytur samme dag, som Gunnvør flytter ud af lejligheden. Næste morgen vågner han op ved siden af en ung kvinde, men det skal man ikke lægge for meget i, mener han. Ifølge Bjerrehus er denne svipser dog endnu ikke 'diskuteret færdig' med Gunnvør.

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip