Oliver Lauridsen optimist: Spiller de sidste kampe

Oliver Lauridsen holder søndagen fri, og en test mandag formiddag afgør, om han spiller i mandagens kamp mod Hviderusland. Men både Philadelphia-kæmpen og lægeteamet er optimister.

- Det er ikke lysken, som vi troede i første omgang, men en overbelastet hoftebøjemuskel i venstre side, siger landsholdslægen Per Albæk.

- Oliver får i dag behandling af fysioterapeuterne, og det går bedre.

Oliver Lauridsen mærkede allerede i sit andet skifte mod Schweiz, at der var problemer med musklen. Han pinte sig igennem første periode og udgik.

- Det mindede om krampe og blev værre og værre, så det ville være dumt at fortsætte, siger han.

- Nu får jeg behandlinger, og så håber jeg at være klar til de sidste to kampe.

Den næsten to meter høje back var tydeligt savnet i boxplay i de sidste 40 minutter.

- Det er surt, når vi har spillet så godt i boxplay tidligere i turneringen, men schweizerne har utvivlsomt set video og fundet nøglen til at dirke vort spil op, siger Oliver Lauridsen.

Selv om Danmark får nul point i de sidste to kampe mod Hviderusland (mandag) og Sverige (tirsdag), kan landstræner Per Bäckman overgive et A-gruppehold til sin efterfølger, blot Slovenien ikke tager alle tre point mod Canada mandag aften.

- I 49 ud af 50 tilfælde vinder Canada over Slovenien, men man skal ikke tro på andre, kun på sig selv, siger Per Bäckman.

- Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt, for at selv at klare det og slutte VM på en god måde.

Den danske defensiv har fungeret bedre end offensiven. Otte mål i fem kampe understreger, at landsholdet mangler målscorere.

- Alle hold i VM forsvarer sig godt bortset fra Sverige. Man skal have individuel topkvalitet for at lave mål på det her niveau. Dér har vi ikke været dygtige nok, siger Per Bäckman.

 

 

 

 

Dagens Gossip