Olsen giver sig: Må acceptere at vente på ligaspillerne

Landstræner Morten Olsen har brugt mange kræfter på at få alle sine bedste spillere til rådighed til mandagens venskabskamp mod Montenegro, men han har givet op.

Det står nu helt klart, at A-landsholdet må undvære de hjemlige spillere i mandagens landskamp og klare sig med de øvrige danske spillere, som optræder i udenlandske klubber.

- Det må vi acceptere og kigge fremad.

- Nu har vi fået tydeliggjort det. Det er også derfor, vi har spurgt om det de seneste dage for at finde ud af hvilke arbejdsbetingelser, vi har.

- Det er vigtigt allerede nu - fordi vi for alvor begynder træningslejren i Helsingør på torsdag - at vide, hvilke spillere vi kan udtage, siger Morten Olsen.

Dermed kommer FC København-profilerne Stephan Andersen, Nicolai Jørgensen og Thomas Delaney ikke i spil til kampen mod Montenegro.

Olsen må også se bort fra mesterholdet FC Midtjyllands trio Jakob Poulsen, Pione Sisto, Morten "Duncan" Rasmussen, mens Brøndbys landsholdsanfører Daniel Agger også er ude.

- Det er jo ikke os, der beslutter det. Vi har bare spurgt ud fra vores kærlighed til dansk fodbold, hvilke muligheder vi har.

- Jeg har så hørt her til morgen ved at snakke med forskellige folk, at Divisionsforeningen har bestemt, at vi først får spillerne på mandag.

- Men vi skal have spillere nok til at dække alle positioner. Så det store puslespil har taget det meste af natten og noget af tirsdag morgen, fortæller Olsen.

Efter Danmarks kamp mod Montenegro venter en EM-kvalifikationskamp hjemme mod Serbien lørdag 13. juni - og her er alle de hjemlige spillere udtaget.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip