Omar Marzouk lægges for had efter DF-sviner

- Omar - Prop nu bare din religiøse sutteklud i munden. Klamme halal-ged.

- SELV KYLLING, OMAR!

- Sikken en idiot, ham Omar Marzouk er.

- Omar, smut tilbage hvor du høre hjemme! Dyrepasserne leder efter dig i zoo i Kbh!

Hvis Omar Marzouk i aften logger på sin Facebook-profil, så er det ikke lutter rare ord, han bliver mødt med. Adskillige tordner lige nu løs mod komikeren med de egyptiske rødder.

Det sker, efter han tidligere fredag langede ud efter Dansk Folkepartis Tina Petersen, der har valgt at gå under jorden som konsekvens af nogle trusler fremsagt i en video på Youtube.

SE OGSÅ: Islamisk video truer politiker: DF'er går under jorden

Et et opslag kalder han Tina Petersen for en kujon og opfordrer hende til at komme tilbage og kæmpe. Han skriver også, at DF'ere har det hele i munden.

Opslaget bliver debatteret, liket og delt flittigt. Og der er også en håndfuld Facebook-brugere, der tager Omar Marzouks parti.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Tidligere fredag kom det frem, at det forhenværende folketingsmedlem og tidligere byrådsmedlem i Svendborg, Tina Petersen, havde anmeldt den islamisk-salafistiske gruppe 'Kaldet til Islam' til politiet. Det sker, efter gruppen har lagt en video på YouTube med direkte trusler mod politikeren.

I videoen bliver der blandt andet sagt:

- Jeg spørger Allah om at sende en specifik straf på dig, Tina Petersen, og jeg spørger Allah om, at han må lamme dig resten af dit liv, for I skal vide, at vi vil aldrig nogensinde vil være passive, når det kommer til, at man håner og snakker ned om islam.

Tina Petersen har været sygemeldt siden i sommer.

SE FACEBOOK OPSLAGET I FULD STØRRELSE HERUNDER:

 

Dagens Gossip