One Direction får sin egen radiokanal

Efter en tredjeplads i den engelske udgave af X-Factor kom de fem unge, britiske drenge under vingerne hos programmets grundlægger, Simon Cowell. I 2011 udgav One Direction albummet “Up All Night”, der fik hitlisterne til at gløde med landeplager som "What Makes You Beautiful" og "Live While We're Young".

Nu kan alle hits nydes døgnet rundt, når Radio Play indleder et samarbejde med The Voice og den officielle danske fanklub, One Direction Denmark. De tre er gået sammen om en radiokanal dedikeret til det britiske boyband. På "The Voice One Direction Radio" vil lytterne kunne høre interviews med bandet, særlige udgaver af bandets numre og selv kunne bidrage til indholdet.

Vicedirektør hos SBS Discovery Radio, Tobias Nielsen, glæder sig til at kunne give de mange danske lyttere en radiokanal dedikeret til de britiske popdrenge:

- One Direction er på kort tid vokset til verdens største boyband. Efter stor succes med NOVA’s Rasmus Seebach Radio synes vi derfor det var oplagt, at give alle de danske ”Directioners” deres egen radio op mod udgivelsen af det nye album Midnight Memories, siger Tobias Nielsen.

Du kan høre The Voice One Direction Radio her.

 

Dagens Gossip